Over ons

Een Friese verpleegkundige en een Limburgse sportdocent vonden elkaar in Berg en Terblijt, gelegen tussen het Romantische Maastricht en het historische Valkenburg aan de Geul.

Het opknappen van ons eigen huis en de vele logees vanuit het noorden hebben ons doen besluiten om de eerst zo stoffige en donkere bijgebouwen om te toveren tot een gastenverblijf waar de familie, vrienden en gasten centraal staan.

Ons sfeervol gastenverblijf beschikt op de begane grond over een tweepersoons slaapkamer, luxe badkamer met inloopdouche, wasmeubel en toilet. Op de eerste verdieping vindt u de gezellig ingerichte woonkamer met keuken (voorzien van inductiekookplaat, koel/vrieskast, en combimagnetron), eethoek, en televisie met zithoek. Door onze kleinschaligheid van een gastenverblijf zijn we flexibel en kunnen we inspelen op uw wensen en behoeften. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om uw vrienden, kinderen en/of kleinkinderen mee te nemen. Hier proberen we dan extra slaapplaatsen voor te creëren.

Op de eerste verdieping van het gastenverblijf vindt u ons zonnebalkon, hier kunt u genieten van de Limburgse zonnestralen die vanaf de middag tot de late avond het balkon bereiken. Op dit balkon kunt u uiteraard gebruik maken van onze barbecue.

Niet onbelangrijk om te weten is dat ons gastenverblijf zowel binnen als buiten beschikt over Wi-Fi.

Aangezien het bos op 75m afstand van het verblijf ligt is de ligging ideaal geschikt voor de actieve wandelaar. Uitjes naar Maastricht en Valkenburg aan de Geul kunnen zo gemaakt worden. Binnen 8 minuten rijden bent u al in het centrum van Maastricht en Valkenburg aan de Geul ligt op circa 6 minuten rijden. Voor de recreatieve en/of sportieve fietsers bieden wij de mogelijkheid om de fietsen schoon te maken/onderhouden en in een afgesloten ruimte te stallen (tip: ”een trapondersteuner of elektrische fiets is in het heuvellandschap geen overbodige luxe”).

Wij hopen u graag te ontmoeten, en wie weet staat er wel een heerlijk stukje Limburgse vlaai op u te wachten……

Bouktje en Gaston

Gastenverblijf Berg & Bos - Bouktje en Gaston